Algemene informatie

Aan de noordzijde van de Melkweg realiseren we in samenwerking met ERA Contour in totaal 105 duurzame eengezinswoningen, waarvan 72 koopwoningen en 33 sociale huurwoningen.
De informatiebrochure van de huurwoningen kunt u hier downloaden.

Nieuwe sociale huurwoningen, nog duurzaam ook
De huurwoningen bestaan uit drie woonlagen en zijn allemaal gasloos. Ze worden voorzien van drie zonnepanelen op het dak. Ook krijgen ze een warmtepomp.
Daarnaast komen er twee huurappartementen: een begane grond appartement met één slaapkamer, een berging, badkamer en een apart toilet. Daarboven komt een luxe maisonnette van twee woonlagen, met op de eerste woonlaag vier slaapkamers en een badkamer. Op de tweede woonlaag is de woonkamer met een dakterras, een apart toilet en een berging. Elk appartement krijgt ook drie zonnepanelen en een individuele warmtepomp.

Planning nieuwbouwproject
Het eerste half jaar van 2019 is het terrein bouwrijp gemaakt door de gemeente De Bilt. ERA Contour start na de zomervakantie van 2019 met de bouw van het eerste hof met huurwoningen. De bouw van de eerste koopwoningen start naar verwachting najaar 2019. De planning is dat de woningen in 2020 worden opgeleverd. U kunt niet meer reageren op een huurwoning, de inschrijving is gesloten.

Omdat de verschillende keuzeopties tijdens het bouwproces meegenomen moeten worden, heeft de aannemer tijdig de keuzes nodig. In overleg met de aannemer is bepaald dat voor de woningen in veld 1 de keuzeopties uiterlijk in de week van 11 november moeten zijn doorgegeven. Voor veld 2 dienen de keuzeopties uiterlijk in de week van 9 december zijn doorgegeven.

In de afbeelding hieronder zijn de rood gemarkeerde woningen de huurwoningen.

Vragen
Heeft u een vraag? Dan kunt u op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met SSW via 030 220 58 33. Of stuur een e-mail naar hofvanbilthoven@ssw.nl

© Copyright All Rights Reserved - Woonstichting SSW