Hof van Bilthoven

Nieuwbouw aan de noordzijde van de Melkweg - 33 duurzame sociale huurwoningen

Huren bij Hof van Bilthoven

Hof van Bilthoven bestaat uit drie afzonderlijke buurtjes met ieder hun eigen karakter. Hier realiseert ERA Contour samen met Woonstichting SSW 33 duurzame sociale huurwoningen. De woningen worden gebouwd in de populaire stijl van de jaren '30, maar dan wel met de voordelen en het comfort van nieuwbouw. U kunt niet meer reageren op een huurwoning, de inschrijving is gesloten.

Nieuws & Voortgang

Dronefilmpje

Bekijk de status van de bouw op 31 maart 2020 vanuit de lucht!

Omgeving Hof van Bilthoven

Binnen een paar minuten lopen bent u bij Het Lichtruim, kinderboerderij De Schaapskooi en Winkelcentrum Planetenbaan. Met de fiets bent u in tien minuten op treinstation Bilthoven, per bus bent u er in vijf minuten.

Woningen Hof van Bilthoven

De huurwoningen bestaan uit drie woonlagen en hebben bijna 100 m² woonoppervlak.
Daarnaast komen er twee huurappartementen: een begane grond appartement en daarboven komt een luxe maisonnette van twee woonlagen.Duurzaam & gasloos

Duurzaamheid is de norm tegenwoordig. Een belangrijke stap daarin is de stap naar gasloze woningen. Alle woningen in het Hof van Bilthoven worden daarom gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. De eengezinswoningen krijgen in totaal negen zonnepanelen op het dak, de maisonnette krijgt er zeven en de begane grond appartement krijgt zes zonnepanelen.


Nieuwbouw in het groen

De volwassen bomen rondom de hofjes zorgen niet alleen voor een hoop groen, maar maken ook dat de buurt direct na de bouw al ‘af’ voelt. Het groene karakter van de buurt wordt nog versterkt door nieuwe aanplant en de brede groenstroken tussen de hofjes.

Vragen?

Heeft u vragen? We horen het graag via:
mail: hofvanbilthoven@ssw.nl

telefoon: 030 220 58 33 (op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur, op vrijdag tot 12.00 uur)
of onderstaand contactformulier.

© Copyright All Rights Reserved - Woonstichting SSW